Pečené broskve s růžovou vodou
29. 8. 2011
Jak dlouho?
- Doba přípravy: 10 minut
- Vaření 20 minut
Počet porcí
- 6
Ingredience
- 6 zralých broskví, rozpůlených a vypeckovaných
- šťáva z 1 velkého pomeranče
- 2 lžíce růžové vody (koupíte v orientálních obchodech)
- 100 g krupicového cukru
- 2 svitky skořice
Příprava jídla
Předehřejte troubu na 220 stupňů. Broskve naskládejte do zapékací misky řeznou plochou nahoru. Promíchejte pomerančovou šťávu s růžovou vodou, přelijte broskve a zasypte je cukrem.Do zapékací misky vložte skořici a pečte 20 minut, až broskve změknou. Podávejte teplé nebo vychlazené s mátovo-jogurtovou zmrzlinou.
Komentáře
Přehled komentářů
Zatím nebyl vložen žádný komentář