Jdi na obsah Jdi na menu
 


Salát z červené řepy & brambor

31. 8. 2011

Salát z červené řepy & brambor

 

Jak dlouho?

  • Doba přípravy: 20 minut
  • Vaření 15 minut

Počet porcí

  • 6

Ingredience

  • 500 g nových brambor
  • sůl
  • 4 lžíce olivového oleje
  • 1 lžíce bílého vinného octa
  • 2 stroužky česneku, nasekané
  • 1 červená cibule, jemně nakrájená
  • 500 g vařené červené řepy, nakrájené na kousky (prodává např. Makro)
  • hrst lístků koriandru, nasekaných

Příprava jídla

Dejte vařit brambory do osolené vody. Asi po patnácti minutách, až budou měkké, je slijte a nechte zchladnout. Pak je pokrájejte na sousta. Loupat je můžete, ale nemusíte – záleží na vás. Smíchejte olej, vinný ocet, česnek a cibuli s řepou. Spolu s koriandrem přidejte k bramborám.
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 


Poslední fotografie



Archiv

Kalendář
<< září / 2019 >>


Statistiky

Online: 1
Celkem: 38298
Měsíc: 192
Den: 7