Salát z kuskusu
31. 8. 2011
Jak dlouho?
- Doba přípravy: 10 minut
- do 10 minut
Počet porcí
- 4
Ingredience
- 300 g kuskusu nebo bulguru (drcená naklíčená zrna pšenice)
- zeleninový vývar na zalití
- 1 lžíce olivového oleje
- 2 cukety, nakrájené na plátky
- 100 g fety nebo balkánského sýra, rozdrobeného
- 20 g petržele, nasekané
- šťáva z 1 citronu
- sůl a pepř na dochucení
Příprava jídla
1. Připravte základKuskus či bulgur připravte ve vývaru podle návodu na obalu. Pánev, nejlépe grilovací, rozpalte a potřete olejem.
2. Opečte cukety
Na pánvi opečte z obou stran cukety; dochuťte. Smíchejte je s kuskusem a zbylými přísadami. Jezte teplé či vychlazené – hodí se i jako příloha.
Komentáře
Přehled komentářů
Zatím nebyl vložen žádný komentář