Banánovo-arašídový sendvič podle Elvise
31. 8. 2011
Jak dlouho?
- Doba přípravy: 10 minut
- do 10 minut
Počet porcí
- 1
Ingredience
- 1 menší zralý banán
- 2 plátky bílého toustového chleba
- 3 lžíce arašídového másla
- 2 lžíce másla na osmažení toustu
Příprava jídla
1. V misce rozmačkejte banán vidličkou. Chleba mírně opečte v toustovači. Jeden z plátků potřete arašídovým máslem, druhý rozmačkaným banánem.
2. Sendvič osmažte na másle – po obou stranách a do zlatohněda.
3. Podávejte teplé, rozkrojené na dva trojúhelníky.
Tip Apetitu:
Hutná, tmavá, sladká, železitá a proklatě zdravá – to může být jen melasa, vedlejší produkt rafinace cukru. Třtinová melasa Martlet, 340 g cca 100 Kč
2. Sendvič osmažte na másle – po obou stranách a do zlatohněda.
3. Podávejte teplé, rozkrojené na dva trojúhelníky.
Tip Apetitu:
Hutná, tmavá, sladká, železitá a proklatě zdravá – to může být jen melasa, vedlejší produkt rafinace cukru. Třtinová melasa Martlet, 340 g cca 100 Kč
Komentáře
Přehled komentářů
Zatím nebyl vložen žádný komentář