Jednoduché sendviče s vejci a slaninou
31. 8. 2011
Jak dlouho?
- Doba přípravy: 10 minut
- Vaření: 10 minut
Počet porcí
- na 2 sendviče
Ingredience
- 8 plátků kvalitní anglické slaniny
- 6 plátků světlého toustového chleba
- máslo na namazání chleba
- olej na smažení
- 2 vejce
- 3 lžíce kečupu
- pepř na dochucení
Příprava jídla
1. Slaninu opečte dokřupava pod grilem nebo na pánvi; zabere to asi sedm minut. Plátky chleba pořádně namažte máslem a trochu opepřete. Zahřejte pánev, přidejte trochu oleje a udělejte volská oka s tekutým žloutkem – trvá to jen asi tři minuty.
2. Krajíčky chleba rozložte na pracovní plochu, dva potřete kečupem. Dospod sendviče dejte vždy krajíc bez kečupu, na něj naaranžujte slaninu. Přiklopte krajícem s kečupem (kečupem navrch). Na kečup položte volské oko a přiklopte třetím plátkem chleba, máslem dolů.
2. Krajíčky chleba rozložte na pracovní plochu, dva potřete kečupem. Dospod sendviče dejte vždy krajíc bez kečupu, na něj naaranžujte slaninu. Přiklopte krajícem s kečupem (kečupem navrch). Na kečup položte volské oko a přiklopte třetím plátkem chleba, máslem dolů.
Komentáře
Přehled komentářů
Zatím nebyl vložen žádný komentář